Concept

Een kort woordje uitleg:

 • VERF
  • Het belangrijkste segment van K-Paints is haar verf nl. Levis en PROCOLOR.
  • Deze verf wordt aangeboden voor zowel binnen- als buitenmuren. Het is professionele verf voor de doe-het-zelver als de schilder.
   Het grote voordeel van onze verf is dat het een hoge afwerkingsgraad heeft.
  • Naast deze verf, bieden we allerhande randproducten aan zoals glasweefsel, schildersmateriaal en alles wat nodig is om uw interieur op te fleuren. Wij bieden kleuradvies en er zijn meer dan 20.000 kleuren voor u klaar. Twee mengmachines staan ter uwe beschikking.

 • WANDBEKLEDING
  • K-paints heeft een uitgebreide collectie aan behangpapier. Gaande van zeer trendy tot meer het klassieke genre. Gekende merken als HookedonWall, Rash,Casadeco hebben we in voorraad. Er is verschillende soort behangpapier met elk zijn specifiek kenmerken.

   We geven hier een kort overzicht:

   *Papier:
   Papieren behang is een relatief goedkope en veelgebruikte behangsoort. Vooral dunnere soorten scheuren snel.

   *Duplex:
   Duplex behang bestaat, zoals de naam al doet vermoeden, uit twee lagen papier. Het is steviger dan de papier variant en scheurt daardoor minder snel.

   *Vinyl:
   Vinyl heeft een kunststof toplaag die aangebracht is op een papieren onderlaag. Dit soort behang is waterbestendig en het is eenvoudig te verwijderen.

   *Vliesbehang:
   Vliesbehang is vormvast en neemt geen vocht op. Daardoor krimpt het niet of zet het niet uit wanneer het met natte lijm in contact komt, in tegenstelling tot andere soorten behang. Daardoor is er geen inweektijd meer nodig en geven behangnaden nog minder problemen. Het is een ideale behangsoort om onregelmatigheden in de muur te verbergen en is goed afwasbaar en moeilijk ontvlambaar. Vliesbehang is zeer eenvoudig aan te brengen doordat de lijm niet om het behang wordt gesmeerd, maar rechtstreeks op de muur. Bijkomend voordeel is dat het behang weer van de muur kan worden verwijderd zonder stomen.

 • VLOERBEKLEDING
  • Vloerbekleding bepaalt sterk je interieur. Wij kiezen voor de zachte vloerbekleding bestaande uit parket, laminaat, kurk en vinyl. Hier kiezen we ook voor sterke merken zoals Balterio, Tarkett en Gerflor.

 • ARTISANALE TEGELS
  • Een mooi product dat nog volledig op een traditionele wijze wordt vervaardig zijn de zelliges of Marokkaanse tegeltjes genoemd. Deze worden nog volgens de regels van de kunst gebakken en worden rechtstreeks vanuit Marokko geÔmporteerd. Daarnaast hebben we nog een uitgebreide collectie aan cementtegels. Deze zijn allen in voorraad hierdoor kunnen we vrij snel leveren, ook aan huis.

 • RAAMDECORATIE
  • De afwerking van het interieur is van zelfsprekend de raamdecoratie. Gordijnen geven het interieur een vriendelijke uitstraling en een gezellig besloten karakter. Ook deze unieke eigenschap hebben we niet uit het oog verloren.
   Een ruime keuze aan rolgordijnen vouwgordijnen, paneelgordijnen, Amerikaanse-stores, zonnewering en verduistering stellen wij aan u voor. Maar ook optreksystemen, horizontale en verticale lamellen en plissťes kunnen wij u aanbieden.
   Wij helpen u graag bij het maken van uw keuze en staan altijd in voor het gratis opmeten van uw raambekleding en het opmaken van een prijsofferte.